<p>Bij de St. Goarkapel staat een beeldengroep van een roedel wolven.</p>

Bij de St. Goarkapel staat een beeldengroep van een roedel wolven.

(Foto: Archieffoto Peel en Maas)

Wolvenspeurtocht voor kinderen

IVN Geijsteren-Venray houdt op dinsdagochtend 4 mei van 10.00 tot 12.00 uur bij de St. Goarkapel in Wanssum een vakantieactiviteit voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De activiteit start op de parkeerplaats van Dekkers Tweewielers, Gagel 12 in Wanssum. Aanmelden is verplicht via schaekens@ziggo.nl. Vermeld bij opgave naam, leeftijd en telefoonnummer. Deelname aan deze IVN-activiteit is gratis.

Bij de St. Goarkapel staat een beeldengroep van een roedel wolven. In kleine groepjes kunnen de kinderen deelnemen aan een speurtocht met opdrachten die allemaal te maken hebben met de wolf.  De deelnemers gaan proberen door de ogen van de wolf naar de omgeving te kijken, te sluipen als een wolf en samen met anderen te jagen zoals wolven.

Het advies is om laarzen of stevige schoenen en speelkleren die vies en nat mogen worden aan te doen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten