<p>Marcel Reulen op archiefbeeld.</p>

Marcel Reulen op archiefbeeld.

(Foto: Henk Lammen)

Marcel Reulen vertrekt bij SPOVenray

Marcel Reulen heeft de raad van toezicht van SPOVenray vorige week laten weten dat hij aan het einde van dit schooljaar stopt als voorzitter van het college van bestuur van de Venrayse koepel van basisscholen. Hij gaat per 1 augustus eenzelfde rol vervullen bij Eenbes Basisonderwijs in Geldrop.

De raad van toezicht betreurt het vertrek van Reulen zeer. ‘De afgelopen jaren heeft SPOVenray onder zijn leiding belangrijke ontwikkelingen doorgemaakt die zorgen dat er onderwijskundig en financieel een stabiele en gezonde organisatie staat. Er zijn stappen gezet die tot gevolg hebben dat SPOVenray een fijne plek is om te leren en te werken en er is een uitstekende relatie opgebouwd met externe partners’, laat de raad van bestuur in een brief weten. ‘Wij zijn Marcel dankbaar voor zijn niet aflatende inzet en zijn ervan overtuigd dat SPOVenray daar ook de komende maanden nog volop op mag rekenen’.

Inmiddels is gestart met het proces van werving en selectie van de nieuwe voorzitter van het college van bestuur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten