<p>Van links naar rechts op de foto: Jan-Willem Bruijsten, Bert Linskens, Thijs van de Mortel, Bart van der Sterren en Jeroen Janssen van Nh1816 Verzekeringen. </p>

Van links naar rechts op de foto: Jan-Willem Bruijsten, Bert Linskens, Thijs van de Mortel, Bart van der Sterren en Jeroen Janssen van Nh1816 Verzekeringen.

(Foto: Persfoto)

Cheque Van de Mortel voor duofiets Oostrum

Van de Mortel Assurantie Advies heeft 2.500 euro gedoneerd voor de duofiets van en voor Oostrum. Begin dit jaar werd het project voor een duofiets geïnitieerd door Bert Linskens uit Oostrum. Hij zag dat in andere Venrayse kerkdorpen de duofiets een enorm succes is en benaderde met zijn plan de dorpsraad. De conclusie na een eerste overleg was dat er ook in Oostrum voldoende draagkracht voor zou zijn.

“Met gepaste trots kunnen we melden dat we het bedrag inmiddels bij elkaar hebben en de fiets besteld is!”, weet Bert Linskens. “Het is mooi om te zien hoe bedrijven en stichtingen zo’n maatschappelijk doel direct omarmen en hiervoor een donatie over hebben.”

Inmiddels is de cheque overhandigd. Bart van der Sterren van Van de Mortel Assurantie Advies stelde in samenwerking met verzekeraar Nh1816 Verzekeringen 2.500 euro beschikbaar voor de duofiets. “Een prachtig maatschappelijk initiatief, daar werken wij graag aan mee”, meldt Bart van der Sterren. “Het is fijn te weten dat verzekeraars ook juist deze kleine maatschappelijke doelen ondersteunen en daarmee ook midden in de samenleving staan samen met hun lokale partners zoals Van de Mortel”, vervolgt Jan-Willem Bruijsten, voorzitter van de Oostrumse dorpsraad.

Naast deze donatie heeft zich voor het project ook een fietsvrijwilliger gemeld. Thijs van de Mortel stapt straks zelf ook regelmatig op de fiets om eropuit te gaan met mensen die dit niet (meer) zelfstandig kunnen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten