<p>Een eerdere fase van Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum in beeld.&nbsp;</p>

Een eerdere fase van Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum in beeld. 

(Archieffoto: Wim Wijnhoven)

Boek herinnert aan Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum

Ter herinnering aan Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum hebben Projectbureau Ooijen-Wanssum en aannemerscombinatie Mooder Maas een herinneringsboek gemaakt. In het boek staan de mooiste foto’s die voorafgaand, tijdens en na afloop van het project gemaakt zijn. Daarnaast vertellen medewerkers, bewoners, ondernemers, ontwerpers, aannemers, uitvoerders en overheden over hun rol bij het project en de impact die het project op het landschap en de omgeving heeft gehad. Het boek geeft kortom een unieke terugblik op de gebiedsontwikkeling.


Het eerste exemplaar van het boek wordt begin juni overhandigd aan de verantwoordelijke bestuurders van het project. Daarna wordt het boek ook uitgegeven aan geïnteresseerde bewoners en professionals. Het boek kost bij voorinschrijving 7,50 euro per stuk en is via de website www.ooijen-wanssum.nl/boek te reserveren. Bij bestellingen na 31 mei zijn de kosten 10 euro per boek.

De distributie van het boek wordt verzorgd door Stichting Meulebeek Actief. Deze stichting gaat zich richten op de promotie van het natuurgebied.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten