<p>De redactie van Peel en Maas is op zoek naar eindexamenkandidaten van het het Raayland College.&nbsp;</p>

De redactie van Peel en Maas is op zoek naar eindexamenkandidaten van het het Raayland College. 

(Foto: Henk Lammen)

Peel en Maas zoekt eindexamenkandidaten

Kom je uit de gemeente Venray en doe je eindexamen vmbo, havo of vwo? Dan zoeken we jou!

Scholieren die vanaf mei eindexamen moeten doen, hebben een heel raar jaar achter de rug. Zonder feestjes met vrienden, weinig sporten en weinig leuke sociale andere dingen. Hoe heeft corona de weg naar het eindexamen beïnvloed? Dat wil de redactie van Peel en Maas graag weten om er een nieuwsartikel (met foto) over te schrijven. 

Wil je aan zo’n artikel meewerken, mail ons dan via redactie@peelenmaasvenray.nl. Je mag ook met een groepje eindexamenkandidaten ‘inschrijven’ voor dit verhaal.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten