<p>De overdracht van de tweede duofiets voor en van Leunen.&nbsp;</p>

De overdracht van de tweede duofiets voor en van Leunen. 

(Foto: Stichting Samen in Leunen.)

Tweede duofiets voor Leunen

Met het monteren van het vlaggetje werd onlangs de tweede duofiets voor Leunen overgedragen aan de vrijwilligers van Stichting Samen in Leunen. De overdracht vond plaats op zaterdag 3 april.

Sinds 2020 heeft het dorp Leunen al de beschikking over één duofiets. Daar is nu een tweede fiets aan toegevoegd. Met dertien enthousiaste vrijwillige fietsers en ruim dertig geïnteresseerde dorpsgenoten op de lijst, was de aanschaf van een tweede fiets wenselijk. De tweede duofiets kon gerealiseerd worden dankzij bijdragen van Rabobank Coöperatiefonds, ANWB, Fonds voor de ouderen en het Oranjefonds.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten