Logo peelenmaasvenray.nl
<p>In gesprek tijdens het nieuwe Alzheimer TV Caf&eacute;.</p>

In gesprek tijdens het nieuwe Alzheimer TV Café.

(Foto: Audica Video)

Alzheimer TV Café op Peel en Maas TV

Op maandagavond 12 april is op het kanaal van Peel en Maas TV weer een uitzending van het Alzheimer TV Café te zien. Het thema van deze maand is: weerstand bij medische handelingen bij mensen met dementie.

Daarbij komen vragen aan de orde als hoe bereid je mensen voor op een behandeling bij de mondhygiënist of een bezoek aan de poli om bloed te prikken? Te gast zijn Babs Otten, mondhygiëniste bij Hof te Berkel in Horst, en Yvonne Peeters, laborante bij VieCuri.

De uitzending begint maandag 12 april om 19.00 uur en wordt die avond elk uur herhaald om 20.00 uur, 21.00 uur, 22.00 uur en 23.00 uur en dinsdag 13 april op dezelfde tijdstippen. De productie van dit programma is wederom in handen van Audica Video uit Blitterswijck.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten