<p>Burgemeester Luc Winants bezoekt op donderdag 15 april Oostrum. Digitaal.&nbsp;</p>

Burgemeester Luc Winants bezoekt op donderdag 15 april Oostrum. Digitaal. 

(Archieffoto Peel en Maas)

Virtueel bezoek burgemeester aan Oostrum

Burgemeester Luc Winants bezoekt donderdag 15 april Dorpsraad Oostrum. Digitaal, welteverstaan.


Vanwege de coronamaatregelen zijn fysieke bezoeken niet mogelijk. Omdat versoepelingen ver weg lijken en Winants nog nauwelijks dorpen officieel heeft kunnen bezoeken sinds zijn aantreden begin vorig jaar, spreken dorpsraad en Winants maar online af. De burgemeester wordt tijdens de bijeenkomst bijgepraat over zaken die in Oostrum spelen, vragen van Winants worden beantwoord en de dorpsraad bevraagt de burgemeester eveneens.

Dorpelingen die een vraag voor de burgemeester hebben, kunnen die via de dorpsraad aan hem stellen. Winants is die donderdagavond anderhalf uur beschikbaar.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten