Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Archief Peel en Maas

Van Soest neemt op 18 september afscheid

Karel van Soest, burgemeester van de gemeente Boxmeer, neemt op 18 september afscheid als burgervader van Boxmeer en zijn kerkdorpen. Van Soest is dan in totaal 25 jaar burgemeester en gaat met pensioen. “Ik blijf wel in Boxmeer wonen”, vertelde Van Soest (VVD) eerder dit jaar in een interview met dagblad De Gelderlander.

Van Soest begon in 1985 in de gemeenteraad van de gemeente Waddinxveen. Daar was hij later wethouder en locoburgemeester. In 1996 werd Van Soest burgemeester van de Limburgse gemeente Heel. Hij begon op 1 september 2003 als burgemeester van Boxmeer. Hij werd verkozen tot burgemeester in een raadplegend burgemeestersreferendum.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten