NETHERLANDS - THE HAGUE - SEPTEMBER 11, 2015: Shot of the back of a Dutch police officer's jacket with the word politie in The Hague, near by the government buildings.
NETHERLANDS - THE HAGUE - SEPTEMBER 11, 2015: Shot of the back of a Dutch police officer's jacket with the word politie in The Hague, near by the government buildings. Foto: depositphotos

Mannen aangehouden voor incident in Vierlingsbeek

Algemeen

Twee mannen van 35 en 38 jaar uit de gemeente Bergen zijn donderdagmiddag aangehouden op de Grotestraat in Vierlingsbeek. De mannen waren volgens de politie betrokken bij een geweldsincident, maar een woordvoerder van de politie meldde later dat het bij een bedreiging is gebleven. “Er is niemand gewond geraakt”, vertelt een persvoorlichter.

Het incident vond plaats rond 17.20 uur ter hoogte van het kombord van Vierlingsbeek aan de zijde van Maashees. ‘Wij zijn nog op zoek naar getuigen van de gebeurtenissen. Om de getuigen niet te beïnvloeden, kunnen wij geen uitspraken doen over de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden’, laat de politie weten.

De twee verdachten zijn overgebracht naar het cellencomplex en zitten vast in verband met het onderzoek. 

Uit de krant