Venray Big Business is verplaatst naar donderdag 23 september. De locatie is en blijft Schouwburg Venray.
Venray Big Business is verplaatst naar donderdag 23 september. De locatie is en blijft Schouwburg Venray. Foto: Shelly Boom

Venray Big Business opnieuw verplaatst

Algemeen

De nieuwe ondernemersbeurs Venray Big Business, die gepland stond op 23 juni aanstaande in Schouwburg Venray, is vanwege de huidige coronapandemie opnieuw verplaatst. De nieuwe datum van het evenement is donderdag 23 september. Dat heeft organisator Robert Hoelen van Omzetters bekendgemaakt.


De oorspronkelijke datum van de beurs was 25 maart 2021. In januari besloot Hoelen om Venray Big Business naar 23 juni te verplaatsen.

Inmiddels is duidelijk geworden dat de huidige situatie rondom het coronavirus er voor zorgt dat een volwaardig evenement in juni ook nog niet mogelijk lijkt. “Ook nu is er gelukkig volledig begrip van de standhouders”, vertelt Hoelen. “We willen allemaal een zo compleet mogelijk evenement met zo min mogelijk maatregelen en beperkingen. Dan komen alle elementen van dit nieuwe ondernemersevent ook het beste tot zijn recht. Helaas moeten we nog even iets langer wachten.”

Venray Big Business is al geruime tijd uitverkocht voor standhouders. Vanaf de zomer zal het voor bezoekers mogelijk zijn om een toegangsticket te registeren. Voor meer informatie kijk op www.venraybigbusiness.nl

Uit de krant