Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Burgemeester Luc Winants kwam Milan Boswinkel hoogstpersoonlijk bedanken en feliciteren. Het chocolade gemeentewapen is voor hem.&nbsp;</p>

Burgemeester Luc Winants kwam Milan Boswinkel hoogstpersoonlijk bedanken en feliciteren. Het chocolade gemeentewapen is voor hem. 

(Foto: Persfoto)

Jongste lid stembureau in het zonnetje

Milan Boswinkel werd woensdag, op de dag van de Tweede Kamerverkiezingen, precies 18 jaar. Voor Milan een reden om voor het eerst in zijn leven zijn stem op een politieke partij uit te brengen.

Buiten dit bijzondere feit zette hij zich woensdag ook in als stembureaulid in het Venrayse wijkcentrum Den Hoender. Waarschijnlijk is hij daarmee de jongste inwoner van Venray, en misschien wel van Nederland, die als lid werkzaam was op een stembureau. Ook door de gemeente Venray werd Milan Boswinkel op deze voor hem extra bijzondere (verjaar)dag (en natuurlijk voor zijn werk als stembureaulid) in het zonnetje gezet.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten