<p>Venray Lokaal heeft vragen gesteld over behoud voormalig postkantoorgebouw in Venray.<br><br></p>

Venray Lokaal heeft vragen gesteld over behoud voormalig postkantoorgebouw in Venray.

(Foto: Antoon Jeuken)

Vragen over oude postkantoor

Het college van B en W heeft nog niet gereageerd op de plannen van amateurkunstenaar Kees Moerkerk om het oude postkantoor in het centrum van Venray te behouden. Daarom stelt Venray Lokaal (VL) nu vragen aan het college om hierover duidelijkheid te krijgen.


De partij wil onder meer weten of de gemeente Venray bereid is om in gesprek te gaan met initiatiefnemer Moerkerk, Venray Monumentaal en de eigenaar van het oude postkantoor. Om het plan te bespreken. Venray Lokaal zou graag zien dat het pand behouden blijft.

Moerkerk wil dat het oude postkantoor in het centrum van Venray een centrum wordt voor beeldend kunstenaars en exposities.

Meer informatie: www.peelenmaasvenray.nl/nieuws/algemeen/86866/plan-met-kunst-voor-oude-postkantoor

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten