Muziekformatie Naachtwaerk tijdens een eerder optreden.
Muziekformatie Naachtwaerk tijdens een eerder optreden. Foto: Harry Schlatmann

Naachtwaerk live op Peel en Maas TV

Algemeen

Muziekformatie Naachtwaerk is zaterdagavond 20 maart live te zien op Peel en Maas TV. De show wordt om 20.11 uur afgetrapt door presentator Léon Aarts en de livestream is al te bekijken vanaf 19.49 uur. De band was aanvankelijk van plan om vijf vastelaovesconcerten in Schouwburg Venray te verzorgen, maar dat ging vanwege de huidige beperkingen niet door.


Nu komt er dus een alternatieve show die voor iedereen te bewonderen is. De show wordt niet alleen uitgezonden via het televisiekanaal van Peel en Maas TV. Ook via de website devastelaovendvan2021.nl is alles te volgen.

Tijdens de liveshow krijgt de Venrayse formatie Naachtwaerk ondersteuning van onder meer Rempetemp, Christel en Quinn, Fiorenza, Dwayne Horbag van Sjpringlaevend en Bjorn en Mieke. ‘We hopen dat jullie allemaal gaan kijken’, laat Naachtwaerk enthousiast weten.

Met de liveshow brengt Naachtwaerk vastelaovend bij de mensen thuis in de huiskamers. Het vastelaovendsfestijn is onder meer tot stand gekomen dankzij Proeflokaal Goesting, Stage Crew, Plus Guido van Dijck en vele andere partijen. Peel en Maas TV is bij Ziggo te vinden op kanaal 43 en bij TriNed en Plinq op kanaal 551.

Uit de krant