Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Bakkerij Verdeuzeldonk, Smaken&Zo en SV United slaan de handen ineen voor een paasbrunch.&nbsp;</p>

Bakkerij Verdeuzeldonk, Smaken&Zo en SV United slaan de handen ineen voor een paasbrunch. 

(Foto: Persfoto)

Paasbrunch ondernemers en SV United

Bakkerij Verdeuzeldonk, Smaken&Zo en SV United slaan de handen ineen en laten mensen tijdens de paasdagen graag genieten van een paasbrunch. “Geert en Marlies bakken voor u de broodjes, Eveline en ik vullen dit aan met verschillende lekkernijen en de vrijwilligers van SV United bezorgen de brunch bij u aan huis”, zegt Guus op den Camp, eigenaar van Smaken&Zo.

Vol enthousiasme vertellen de ondernemers gezamenlijk over dit mooie initiatief. “Onder het motto ‘laten we kijken waar we elkaar kunnen helpen’ ontstond het idee van een paasbrunch”, vertelt Geert Verdeuzeldonk, een van de initiatiefnemers. “Veel ondernemers, maar ook verenigingen hebben het niet gemakkelijk. Per verkochte brunch gaat er daarom een vergoeding naar SV United.”

De inwoners van Blitterswijck, Geijsteren, Meerlo en Wanssum (de dorpen waar de jeugdleden van SV United hoofdzakelijk vandaan komen) ontvangen een folder en kunnen een bestelling plaatsen die op eerste paasdag thuis wordt bezorgd. “Met deze paasbrunch hopen we veel mensen een heerlijke eerste paasdag te bezorgen”, besluit Herman Rutten, voorzitter van SV United.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten