Bakkerij Verdeuzeldonk, Smaken&Zo en SV United slaan de handen ineen voor een paasbrunch.
Bakkerij Verdeuzeldonk, Smaken&Zo en SV United slaan de handen ineen voor een paasbrunch. Foto: Persfoto

Paasbrunch ondernemers en SV United

Algemeen

Bakkerij Verdeuzeldonk, Smaken&Zo en SV United slaan de handen ineen en laten mensen tijdens de paasdagen graag genieten van een paasbrunch. “Geert en Marlies bakken voor u de broodjes, Eveline en ik vullen dit aan met verschillende lekkernijen en de vrijwilligers van SV United bezorgen de brunch bij u aan huis”, zegt Guus op den Camp, eigenaar van Smaken&Zo.

Vol enthousiasme vertellen de ondernemers gezamenlijk over dit mooie initiatief. “Onder het motto ‘laten we kijken waar we elkaar kunnen helpen’ ontstond het idee van een paasbrunch”, vertelt Geert Verdeuzeldonk, een van de initiatiefnemers. “Veel ondernemers, maar ook verenigingen hebben het niet gemakkelijk. Per verkochte brunch gaat er daarom een vergoeding naar SV United.”

De inwoners van Blitterswijck, Geijsteren, Meerlo en Wanssum (de dorpen waar de jeugdleden van SV United hoofdzakelijk vandaan komen) ontvangen een folder en kunnen een bestelling plaatsen die op eerste paasdag thuis wordt bezorgd. “Met deze paasbrunch hopen we veel mensen een heerlijke eerste paasdag te bezorgen”, besluit Herman Rutten, voorzitter van SV United.

Uit de krant