Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Woensdag wordt het Raayland College als stemlocatie &nbsp;ingezet.</p>

Woensdag wordt het Raayland College als stemlocatie  ingezet.

(Foto: persfoto)

Leerlingen Raayland actief tijdens Tweede Kamerverkiezingen

Komende woensdag vinden de landelijke Tweede Kamerverkiezingen plaats. De gemeente Venray en het Raayland College hebben hiervoor hun handen ineengeslagen om ook leerlingen hun steentje aan de verkiezingen te laten bijdragen.

“Wij vinden het van groot belang om jongeren meer te betrekken bij de politiek. Een actieve bijdrage leveren op de verkiezingsdag is een prachtige kans hiervoor”, zegt teamleider Bram van Dieten van het Raayland College. “Ze leren tijdens deze verkiezingsdag van dichtbij wat er allemaal komt kijken bij dit democratische proces. Een waardevolle én leerzame ervaring voor onze leerlingen.”

Woensdag wordt het Raayland College als stemlocatie ingezet en gaat een groep leerlingen van achttien jaar en ouder aan de slag als medewerker van een stembureau.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten