<p>Nieuwe fietskaart Noord- en Midden-Limburg.</p>

Nieuwe fietskaart Noord- en Midden-Limburg.

(Foto: Persfoto)

Nieuwe fietskaart verkrijgbaar in webshop

In de wintermaanden is er door Routebureau Noord- en Midden-Limburg hard gewerkt om het fietsroutenetwerk te verbeteren en de routes te wijzigen zodat alles weer up-to-date is nu het fietsseizoen weer gaat beginnen.

Ter ondersteuning van het netwerk heeft Limburg Marketing een handzame fietskaart met daarop de knooppunten van Noord- en Midden-Limburg en de aangrenzende Duitse, Belgische en Brabantse knooppunten gemaakt. Naast het Noord- en Midden-Limburgse traject van de internationale Maasfietsroute staan ook ondernemers aangesloten bij Fietsers Welkom en de VVV’s in de regio op de nieuwe kaart.

De fietskaart Noord- en Midden-Limburg is te bestellen in de compleet vernieuwde webshop: www.webshophartvanlimburg.nl. In de nieuwe webshop zijn ook diverse (VVV-)cadeaukaarten, verschillende wandel- en fietskaarten, visvergunningen, souvenirs etc. verkrijgbaar. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten