<p>Stijn van Gassel gaat Helmond Sport aan het eind van het seizoen verlaten.&nbsp;</p>

Stijn van Gassel gaat Helmond Sport aan het eind van het seizoen verlaten. 

(Foto: Archieffoto Peel en Maas)

Stijn van Gassel verlaat Helmond Sport

Doelman Stijn van Gassel uit Ysselsteyn gaat na dit seizoen Helmond Sport verlaten om een volgende stap in zijn carrière te kunnen maken. Dat maakt de voetbalclub bekend op haar website.

Helmond Sport meldt meerdere malen te hebben geprobeerd om Van Gassel langer aan de club te binden, ‘maar tot onze spijt zullen de wegen met onze huidige doelman na dit seizoen scheiden’. 

De nu 24-jarige doelman begon met voetballen in zijn geboortedorp bij SV Ysselsteyn, om vervolgens via SV Venray in de jeugdopleiding van VVV/Helmond Sport terecht te komen. Op 22 april 2016 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen FC Oss, als invaller voor Wouter van der Steen. Vanaf het begin van het seizoen 2017-2018 is hij de vaste man onder de lat, sindsdien miste hij maar één wedstrijd. In zijn zes seizoenen in de selectie keepte hij in totaal 141 competitiewedstrijden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten