<p>Wethouder Anne Thielen en burgemeester Luc Winants in de vaccinatielocatie in Venray.&nbsp;</p>

Wethouder Anne Thielen en burgemeester Luc Winants in de vaccinatielocatie in Venray. 

(Foto: Persfoto)

Bezoek aan vaccinatielocatie

Burgemeester Luc Winants en wethouder Anne Thielen brachten dinsdagmiddag een bezoek aan de vaccinatielocatie aan de Voorde 40 in Oostrum.

Dinsdag zijn er hier 450 mensen ingeënt met het coronavaccin. Voor veel van de oudere bezoekers was dit een emotioneel moment. Luc Winants: “Het is misschien een beetje zwaar om te zeggen, maar het is toch de poort naar de vrijheid voor veel mensen. Het is mooi dat we dit in Venray kunnen faciliteren. Toch een beetje een feestelijk moment. We hebben dan ook twee vlaaien meegenomen voor de medewerkers om onze waardering uit te spreken voor hun inzet en harde werk. Op de locatie in Venray kunnen ze 1000 prikken per dag zetten. We hopen dat we snel kunnen opschalen naar dit aantal. Dit hangt natuurlijk af van de beschikbaarheid van het vaccin. Maar dat we gestart zijn, is een mooie stap!”

De testlocatie in Oostrum werd begin februari omgebouwd tot test- en vaccinatielocatie.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten