Logo peelenmaasvenray.nl
Persfoto

Lizzy Bruno stapt na verkiezingen over naar PvdA

Lizzy Bruno stapt na de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar over naar de PvdA. Momenteel zit Bruno namens ProVenray in de gemeenteraad, maar die partij stopt er na deze raadsperiode mee. “Ik wil mij ook na deze raadsperiode inzetten voor mijn idealen”, laat Bruno in een persverklaring weten.

“Ik heb hiervoor gekozen voor de PvdA, omdat ik deze idealen het best bij hen terugvind. Mijn wens voor Venray zou een brede linkse samenwerking zijn, met meerdere partijen.” Bruno was in het verleden ook actief voor de SP.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten