Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De Grote Kerk in het centrum van Venray.</p>

De Grote Kerk in het centrum van Venray.

(Foto: Han Siebers)

Parochies Venray en Smakt starten app

Er komt een mobiele applicatie voor de parochies van Venray en Smakt. Dat staat in de recentste nieuwsbrief van RK-Venray. De app is straks te downloaden met alle smartphones en wordt gevuld met berichten van over de kerk, maar het is ook mogelijk om zelf iets te delen en te reageren op anderen.

Voor de verschillende groepen binnen de parochies Venray en Smakt zijn aparte kanalen aangemaakt om onderling te kunnen communiceren. Verder is er in de app een agenda te vinden met alle activiteiten die binnen de kerk plaatsvinden. ‘Je kunt elkaar via de app opzoeken en het is mogelijk om geld te geven aan de college’, staat er geschreven in de nieuwsbrief. 

Iedereen moet zich persoonlijk aanmelden voor de app. Aanmelden voor de applicatie kan hier.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten