Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Beeld van opname voor Alzheimer TV Caf&eacute; op Peel en Maas TV. &nbsp;</p>

Beeld van opname voor Alzheimer TV Café op Peel en Maas TV.  

(Foto: Audica Video)

Nieuw Alzheimer TV Café op Peel en Maas TV

Op maandag 8 maart is op het kanaal van Peel en Maas TV weer een uitzending van Alzheimer TV Café te zien. Het thema van deze aflevering is: Wat kan een ergotherapeut voor u betekenen en wat voor hulpmiddelen zijn er?

Te gast in het café zijn Elke Joosten, ergotherapeut, en Irma Brouwer van de organisatie Medipoint. Een ergotherapeut helpt mensen die door lichamelijke of psychische beperkingen problemen ondervinden bij het verrichten van dagelijkse handelingen. Bij Medipoint kunnen mensen terecht voor het lenen, huren of kopen van hulpmiddelen die daarbij ondersteunend zijn. De uitzending begint komende maandag om 19.00 uur en wordt elk uur herhaald om 20.00 uur, 21.00 uur, 22.00 uur en 23.00 uur en komende dinsdag op dezelfde tijdstippen. 

De productie van dit programma is wederom in handen van Audica Video uit Blitterswijck. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten