Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Henk Deters is met zijn solovoorstelling Riestepap mit Proeme &nbsp;opnieuw op Peel en Maas TV te zien.&nbsp;</p>

Henk Deters is met zijn solovoorstelling Riestepap mit Proeme  opnieuw op Peel en Maas TV te zien. 

(Foto: Persfoto)

Riestepap mit Proeme op herhaling op Peel en Maas TV

Het is bijna elf jaar geleden dat Henk Deters zijn solovoorstelling Riestepap mit Proeme ten tonele bracht in Schouwburg Venray. Een lang gekoesterde wens ging daarmee voor hem in vervulling.

Deze voorstelling, geheel gemaakt in eigen beheer, was destijds goed voor maar liefst drie uitverkochte zalen. Met een combinatie van muziek, cabaret en toneel voelt Henk Deters zich als een vis in het water. Het werd een dynamische voorstelling van fysiek groots tot gevoelig klein, zoals we de inwoner van Ysselsteyn wel kennen. Over alledaagse dingen, over niks en over toen. Wanneer….? Toen het kermis was en de beste kamer gezellig vol zat met familie. En waar het diner dan steevast werd afgesloten met… jawel… Riestepap mit Proeme! 

Peel en Maas zendt deze voorstelling, genaamd 1 april, komende zaterdag om 19.00 uur en 22.00 uur en komende zondag om 10.00 uur, 13.00 uur, 16.00 uur, 19.00 uur en 22.00 uur nogmaals op haar tv-kanaal uit. 

Henk Deters houdt van 1 t/m 4 september weer zijn Naozommer-concerten in Ysselsteyn. Daarover volgt te zijner tijd meer informatie. 

Voor meer informatie over Henk Deters kijk op zijn website www.henkamuseert.nl/

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten