Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De overhandiging van de cheque aan penningmeester Joep Poels (rechts) van Voedselbank Limburg-Noord.&nbsp;</p>

De overhandiging van de cheque aan penningmeester Joep Poels (rechts) van Voedselbank Limburg-Noord. 

(Foto: Persfoto)

Statiegeldactie Coop Ysselsteyn steunt voedselbank

De opbrengst van de statiegeldactie van het vierde kwartaal 2020 bij Coop van der Leij in Ysselsteyn is overhandigd aan penningmeester Joep Poels van Voedselbank Limburg-Noord. 

De opbrengst van het statiegeld, een bedrag van 610 euro, is met de aankoop van verse gezonde producten meteen in de winkel besteed. Doordat de aangekochte producten in de aanbieding waren, was de opbrengst extra hoog. Met de verse producten kan de komende weken het voedselpakket voor de cliënten aangevuld moeten. Het bestuur van Voedselbank Limburg-Noord bedankt Coop van der Leij en alle klanten voor hun steun tijdens de statiegeldactie. “Samen zijn we er voor elkaar en samen maken we het verschil”, meldt een tevreden Joep Poels.

Voor meer informatie over de voedselbank kijk op de website www.voedselbanklimburg-noord.nl. De voedselbank is ook bereikbaar via telefoonnummer 06-50860418.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten