Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Christuraja George uit Sri Lanka is blij met de hulp van Stichting Mullai Venray.</p>

Christuraja George uit Sri Lanka is blij met de hulp van Stichting Mullai Venray.

(Persfoto)

Rolstoel en scootmobiel van Stichting Mullai

Christuraja George (41) uit het dorp Oddusuddan in Sri Lanka heeft tijdens de burgeroorlog zijn ruggenmerg beschadigd, waardoor hij afhankelijk is van een rolstoel. 


Hij heeft vanwege zijn handicap de afgelopen twintig jaar in isolatie in zijn huis geleefd. Stichting Mullai heeft gezorgd dat er een rolstoel en een scootmobiel met een schip naar hem is gestuurd vanuit Nederland. Donderdag 18 februari zijn die in Sri Lanka gearriveerd. De contactpersoon van de Venrayse stichting, Father Patrick, heeft de rolstoel persoonlijk aan hem overhandigd.

“Wij hopen dat deze ondersteuning hem en zijn gezin veel plezier geeft en dat hij nu meer naar buiten kan gaan met zijn gezin”, zegt Mullai-voorzitter Anton Thurayappah.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten