Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Alle ingezonden kindertekeningen worden vanaf juni tentoongesteld bij Odapark Venray.</p>

Alle ingezonden kindertekeningen worden vanaf juni tentoongesteld bij Odapark Venray.

(Foto: odapark)

Odapark: tekenwedstrijd voor kinderen

Krista Smulders en Michie Ubels zijn allebei kunstenaar. Ze mogen een groot kunstwerk maken voor Odapark, eentje waar kinderen blij van worden. Maar er is één groot probleem: ze weten nog niet hoe het kunstwerk eruit gaat zien. Daarom hebben ze de hulp van kinderen voor nodig. 


Ben jij creatief en teken je graag? Help Krista en Michiel dan mee door een te gek kunstwerk te verzinnen. Een kunstwerk kan van alles zijn: het kan mooi zijn om naar te kijken, het kan een verhaal vertellen, het kan geheimzinnig zijn of je gevoelens laten zien.Krista en Michiel dagen jou uit om helemaal los te gaan met je verbeelding: wordt het een pluizig monster, een flitsend ruimteschip, een smerige machine, een sierlijk kasteel of dit alles in één? Pak je potloden, stiften of verf en ga aan de slag. Niks is te gek en alle ideeën zijn welkom.

Alle ingezonden tekeningen worden vanaf juni tentoongesteld bij Odapark. Uit de beste ideeën wordt een kunstwerk gemaakt dat deze zomer wordt onthuld. Inzenden kan tot en met 1 april 2021 naar: Odapark, Merseloseweg 117, 5801 CC Venray, of doe de tekening zelf bij Odapark in de brievenbus.

Zet op de achterkant je naam, leeftijd, je mailadres (of dat van je ouders) en een leuke omschrijving van jouw kunstwerk. Voor meer informatie: Joep Vossebeld, telefoon 0648696111, of mail naar joep.vossebeld@odapark.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten