Foto: pixabay

A73 richting Nijmegen afgesloten voor onderhoud

Om vorstschade aan het asfalt te herstellen voert Rijkswaterstaat reparaties uit aan de snelweg A73. De A73 is daardoor afgesloten tussen oprit (9) Venray en knooppunt Rijkevoort in de richting van Nijmegen van zaterdag 27 februari 21.00 uur tot maandag 1 maart 05.00 uur. Weggebruikers dienen hierdoor rekening te houden met omleidingen en extra reistijd.

De snelweg is afgesloten op de volgende punten: oprit (9) Venray van de A73 richting Nijmegen, op- en afrit (8) Venray-Noord van de A73 richting Nijmegen, op- en afrit (7) Vierlingsbeek van de A73 richting Nijmegen en de op- en afrit (6) Boxmeer van de A73 in de richting van Nijmegen. Gele borden en tekstkarren geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten