Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Jesse Nijssen van de Petrus&#39; Bandenschool in Venray wordt in het zonnetje gezet.&nbsp;</p>

Jesse Nijssen van de Petrus' Bandenschool in Venray wordt in het zonnetje gezet. 

(Persfoto)

Voorleeskampioenen Venray en Horst aan de Maas

Suzanne Meulenbeld van basisschool Megelsheim in Meerlo en Mathijs Utens van de Kameleon in Grubbenvorst zijn gekroond tot voorleeskampioen van de gemeente Horst aan de Maas. In de gemeente Venray zijn Jesse Nijssen van de Petrus’ Bandenschool in Venray en Dean Spil van de Meulebeek in Oostrum kampioen geworden.

In totaal namen 24 schoolkampioenen deel, in vier lokale rondes. Vanwege de coronamaatregelen was het dit jaar geen groots live-event met publiek, maar stuurden de kandidaten voorleesfilmpjes in. Veel scholen moedigden hun klasgenootje online aan in een ‘juichfilmpje’. Op 8 februari in Horst en 22 februari in Venray zijn de filmpjes live beoordeeld door een jury. De leerlingen en leerkrachten konden de voorleeswedstrijd volgen met behulp van een livestream.

Suzanne, Mathijs, Jesse en Dean gaan door naar de regionale ronde in Venray op 9 maart 2021.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten