Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De aanmelddagen vinden vanwege het coronavirus dit jaar niet in fysieke vorm plaats.&nbsp;</p>

De aanmelddagen vinden vanwege het coronavirus dit jaar niet in fysieke vorm plaats. 

(Foto: Elzendaalcollege)

Aanmelden brugklas Elzendaal, Merlet, Metameer van 8 t/m17 maart

Waar de leerlingen van groep 8 normaal gesproken in maart persoonlijk naar school komen voor de aanmelding van de brugklas, verloopt de aanmeldprocedure dit jaar ook anders voor de leerlingen die voor het Elzendaalcollege, Merletcollege of Metameer kiezen.

De drie scholen uit de regio hebben besloten de aanmelddagen in maart niet in fysieke vorm te laten plaatsvinden. Van 8 t/m 17 maart kunnen ouders/verzorgers hun zoon of dochter aanmelden door het aanmeldformulier te mailen of per post (middels een gratis antwoordnummer) naar de betreffende school te sturen. Het aanmeldformulier is verkrijgbaar via de basisschool of te downloaden via de website van het Elzendaalcollege, Merletcollege of Metameer. 

Op de websites van de scholen staat meer informatie over de aanmeldprocedure, de adresgegevens en de benodigde documenten. Voor vragen met betrekking tot de aanmelding kunnen ouders/verzorgers contact opnemen met de bovengenoemde scholen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten