<p>Anne Thielen staat op plek 57 van de CDA-kieslijst Limburg.&nbsp;</p>

Anne Thielen staat op plek 57 van de CDA-kieslijst Limburg. 

(Foto: Persfoto CDA)

Anne Thielen CDA-kandidaat bij Tweede Kamerverkiezingen

Anne Thielen is CDA-kandidaat voor de komende Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart.

De 29-jarige wethouder uit Venray is door het CDA Limburg op nummer 57 van de kieslijst Limburg geplaatst. Politieke partijen kunnen de regionale kieslijsten aanvullen met lokale kandidaten, die de verbinding leggen met de landelijke kandidaten.

Thielen: ‘’Het is een eer om samen met de vele topkandidaten van het CDA aan de verkiezingen deel te nemen. Ik ben actief betrokken bij de campagne van staatssecretaris Raymond Knops. Wij werken al lange tijd nauw samen voor het belang van Venray. Ik heb er alle vertrouwen in dat Raymond Knops onze regio in Den Haag het beste kan ondersteunen. Daarom steun ik Raymond met veel enthousiasme en uit volle overtuiging als Venrayse kandidaat.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten