Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: SK-Media

‘Persoon te water in Blitterswijck’

Rond 20.30 uur maandagavond kwam een melding binnen dat er in Blitterswijck mogelijk een persoon in het water van de Maas was geraakt. Na een zoektocht met sonarboten, politiehelikopter en duikers is na ruim 2,5 uur het zoeken gestopt. In het water van de Maas werd niks gevonden.

De melder stond aan de zijde van Well en hoorde aan de kant van Blitterswijck hulpgeroep. Op basis van die informatie is de brandweer een grote zoektocht gestart. De scheepvaart werd tijdelijk gestremd. 

Of er daadwerkelijk iemand in het water lag was nog niet helemaal duidelijk, maar de hulpdiensten namen in ieder geval het zekere het zekere voor het onzekere. Toen er om 23.00 uur nog steeds geen sporen van een drenkeling waren gevonden, rukten de hulpdiensten weer in.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten