Speurtocht ‘t Knölleke | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: 't Knölleke

Speurtocht ‘t Knölleke

Inwoners van Leunen genoten tijdens het carnavalsweekend van een speurtocht. De tocht door het dorp was uitgezet door carnavalsvereniging ’t Knölleke in samenwerking met de jeugd van ’t Knölleke, Skip en Os Jeugdbaank.

De inschrijvingen liepen al snel binnen en uiteindelijk waren er zo’n 350 deelnemers. De deelnemers moesten onderweg verschillende opdrachten uitvoeren. “Je zag mensen met een slee of een kar met muziek. Het was een gezellige boel”, laat de organisatie weten.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten