Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Volop sneeuwpret in Venray.&nbsp;</p>

Volop sneeuwpret in Venray. 

(Foto: Rob Beckers)

Sneeuwpret in beeld

Het winterweer in Nederland zorgt zondag voor een hoop sneeuwpret, maar ook voor veel overlast op de weg. 

Vanwege de sneeuwval, wind en snijdende kou geldt code rood (een weeralarm) tot zeker middernacht. Dat betekent: blijf thuis als je niet de weg op hoeft. Het blijft voorlopig nog wel sneeuwen en in het midden en zuiden van het land wordt de sneeuwval zelfs nog intensiever.

Gemiddeld ligt er zo’n acht tot negen centimeter en de sneeuwval houdt voorlopig nog aan. Op sociale media verschijnen steeds meer sfeerbeelden. Ook in de gemeente wordt volop genoten van het witte landschap. 

Onze fotograaf Rob Beckers maakte een rondje door Venray. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten