<p>Een impressie van de nieuwe wijk Annahaeghe op het Annapark.</p>

Een impressie van de nieuwe wijk Annahaeghe op het Annapark.

(Foto: Renschdael Groep)

Nieuwe straatnamen Annapark, woningen fase twee verkocht

De ontwikkelingen op het Annapark in Venray volgen elkaar in rap tempo op. Nu worden twee nieuwe straatnamen bekendgemaakt. De voormalige Lindendreef gaat voortaan door het leven als de Theresialaan. Daarnaast draagt de weg, vanaf het centrumgebouw richting St. Jozef en St. Pieter en eindigend bij gebouw St. Bernard, vanaf nu de naam Benoitlaan.

De afgelopen periode zijn er veel werkzaamheden verricht aan het groen van het Annapark. Zo zijn er bijvoorbeeld veel nieuwe rododendrons geplant om de groenstructuur op het park verder te verbeteren. Deze werkzaamheden gaan voorlopig nog door. Daarnaast zijn er bijna honderd nieuwe Amerikaanse eiken en lindebomen geplant om het groene karakter van het park verder te versterken. ‘Ook de komende periode verrichten wij verschillende onderhoudswerkzaamheden en planten wij het nodige nieuwe groen aan. Om die reden blijft de Sint Annalaan dan ook voorlopig gesloten voor alle verkeer’, laat de projectontwikkelaar weten.

De tweede fase van Annahaeghe is volledig verkocht. Verwacht wordt dat er in de loop van het voorjaar begonnen kan worden met de bouw van deze woningen. Dit jaar komt alleen nog de derde en laatste fase van het nieuwe plan op het Annapark in de verkoop.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten