Een impressie van de nieuwe wijk Annahaeghe op het Annapark.
Een impressie van de nieuwe wijk Annahaeghe op het Annapark. Foto: Renschdael Groep

Nieuwe straatnamen Annapark, woningen fase twee verkocht

Algemeen

De ontwikkelingen op het Annapark in Venray volgen elkaar in rap tempo op. Nu worden twee nieuwe straatnamen bekendgemaakt. De voormalige Lindendreef gaat voortaan door het leven als de Theresialaan. Daarnaast draagt de weg, vanaf het centrumgebouw richting St. Jozef en St. Pieter en eindigend bij gebouw St. Bernard, vanaf nu de naam Benoitlaan.

De afgelopen periode zijn er veel werkzaamheden verricht aan het groen van het Annapark. Zo zijn er bijvoorbeeld veel nieuwe rododendrons geplant om de groenstructuur op het park verder te verbeteren. Deze werkzaamheden gaan voorlopig nog door. Daarnaast zijn er bijna honderd nieuwe Amerikaanse eiken en lindebomen geplant om het groene karakter van het park verder te versterken. ‘Ook de komende periode verrichten wij verschillende onderhoudswerkzaamheden en planten wij het nodige nieuwe groen aan. Om die reden blijft de Sint Annalaan dan ook voorlopig gesloten voor alle verkeer’, laat de projectontwikkelaar weten.

De tweede fase van Annahaeghe is volledig verkocht. Verwacht wordt dat er in de loop van het voorjaar begonnen kan worden met de bouw van deze woningen. Dit jaar komt alleen nog de derde en laatste fase van het nieuwe plan op het Annapark in de verkoop.

Afbeelding
‘Vertraging Maaslijn funest voor groei regio’ Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Anton Kropivšek neemt afscheid Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Nieuw programma Schouwburg Venray Algemeen 17 mei, 15:01
Afbeelding
Bronzen waarderingspenning voor Lei Zanders Algemeen 17 mei, 13:22
Afbeelding
Frans Koenen trainer van het jaar Sport 17 mei, 10:33
Afbeelding
Vijfde plek voor Britt Jans-Beken Sport 17 mei, 08:56
Afbeelding
Droom zussen komt uit met Lole Fashion Nieuws 17 mei, 08:41
Afbeelding
SV Venray viert thuis kampioensfeest Video 16 mei, 16:51