Foto: Logo Peel en Maas TV

Alzheimer TV Café in teken van leven met dementie

Komende maandag 8 februari staat op Peel en Maas TV een nieuwe uitzending van Alzheimer TV Café op de agenda. Het thema van deze avond is Leven met dementie.

Na de diagnose dementie begint een proces dat meestal jarenlang duurt. Hoe leef je die jaren met dementie? Er wordt tijdens deze bijeenkomst gesproken met mantelzorgers die een leven met een dierbare met dementie doormaken of hebben doorgemaakt. De uitzending begint om 19.00 uur en wordt diezelfde avond elk uur herhaald tot en met 23.00 uur. Een dag later is Alzheimer Café Venray direct na de uitzendingen van Circus Mök 2018, die om 19.00 uur en 22.00 uur starten, te zien.

Alzheimer Café Venray wordt ook via alle socialmediakanalen en het YouTube-kanaal van Peel en Maas (TV) verspreid.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten