<p>Windpark Venray houdt digitale informatieavonden.&nbsp;</p>

Windpark Venray houdt digitale informatieavonden. 

(Persfoto)

Informatieavonden over windpark Venray

Vanwege de mogelijke komst van windmolens naar de gemeente Venray worden er informatieavonden georganiseerd door Windpark Venray. Op maandag 15 februari en dinsdag 16 februari worden maximaal vijftig geïnteresseerden per avond digitaal bijgepraat.

De bijeenkomsten beginnen om 19.00 uur en duren tot 20.00 uur en er wordt gesproken over de enquêtes, veel gestelde vragen, locaties en waar het project momenteel staat. Aanmelden voor de informatieavonden kan via www.windparkvenray.nl/informatieavond-februari..

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten