<p>De weg is afgesloten tussen Roekenbosch en Megelsum. </p>

De weg is afgesloten tussen Roekenbosch en Megelsum.

(Foto: René Poels)

Maas­park Ooi­j­en-Wans­sum bewijst waarde

Slechts een maand na de oplevering van Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum wordt het gebied direct al serieus getest door de Maas. Door de hoge waterstanden stromen sinds afgelopen weekend de hoogwatergeulen in Ooijen en Wanssum mee met de Maas. Ook in delen van de oude Maasarm stroomt op dit moment Maaswater. Het nieuwe gebied doet waarvoor het bedoeld is; ruimte geven aan de Maas.

Nu is te zien dat de investeringen die de provincie Limburg de afgelopen jaren deed, hun waarde direct bewijzen. Namelijk de leefomgeving beschermen tegen hoog water.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten