<p>Venray van toen presenteert komende zaterdag een impressie van 20 jaar Rode Kruis Venray.</p>

Venray van toen presenteert komende zaterdag een impressie van 20 jaar Rode Kruis Venray.

(Foto: Sinvid Mediamakers)

Venray van toen in teken Rode Kruis Venray

Op Peel en Maas TV is komende zaterdag om 19.00 uur een nieuwe uitzending van het programma Venray van toen te zien.


In deze uitzending is een impressie van 20 jaar Rode Kruis Venray te zien, met historische beelden uit de jaren zestig van de vorige eeuw.

Venray van toen is een geschiedenisprogramma met historische beelden uit de gemeente Venray. Het programma wordt ingeleid door presentator Paul Rutten. Dit programma komt tot stand door een samenwerking tussen Sinvid Mediamakers en Peel en Maas TV. Deze uitzending wordt komende zaterdag om 20.00 uur, 21.00 uur, 22.00 uur en 23.00 uur herhaald op de Venrayse commerciële tv-zender. En komende zondag vanaf 10.00 uur elk uur tot en met 23.00 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten