Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Martin Leenders is gekozen tot lijsttrekker van Samenwerking Venray.</p>

Martin Leenders is gekozen tot lijsttrekker van Samenwerking Venray.

(Foto: )

Martin Leenders lijsttrekker van Samenwerking Venray

Martin Leenders (49) is, op voordracht van het bestuur, door de leden van Samenwerking Venray gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Vanwege de coronamaatregelen werd er een schriftelijke ledenraadpleging gehouden in plaats van een algemene ledenvergadering waarbij de leden fysiek aanwezig konden zijn.

Lijsttrekker Martin Leenders is fractievoorzitter van Samenwerking Venray sinds 2010. In 1998 werd hij politiek actief en hij is gemeenteraadslid sinds 2002. Ook in 2014 en 2018 was hij de nummer 1 op de kandidatenlijst van Samenwerking Venray. 

Traditiegetrouw kiezen de leden van Samenwerking Venray ruim een jaar voor de verkiezingen de lijsttrekker. De reden daarvoor is dat de lijsttrekker samen met het partijbestuur de conceptkandidatenlijst samenstelt voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Via dezelfde ledenraadpleging werd Bernie van Lierop gekozen tot campagneleider en werden de leden benoemd die het conceptverkiezingsprogamma gaan schrijven.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten