Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Archieffoto hoge waterstand Maas.&nbsp;</p>

Archieffoto hoge waterstand Maas. 

(Foto: Archief Peel en Maas)

Veren uit de vaart vanwege hoogwater

Het waterpeil van de Maas is flink gestegen door de hevige regenval van de afgelopen dagen en de smeltende sneeuw in de Ardennen.

Waterschap Limburg heeft op verschillende plekken in de provincie pompen geplaatst. Daarnaast is uit voorzorg een aantal natuurgebieden afgesloten voor publiek. Maar het waterpeil is inmiddels weer langzaam aan het dalen, zo laat Rijkswaterstaat weten.

Vanwege een te hoge waterstand zijn onder meer de veerdiensten Vierlingsbeek-Bergen, Broekhuizen-Arcen, Lottum- Lomm, Baarlo-Steyl, Kessel-Beesel en Cuijk-Middelaar momenteel uit de vaart.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten