Afbeelding
Foto: eigen foto

Reintjes Systems plaatst volautomatische klapkrattenuitvouwmachine

Algemeen

Reintjes Systems bereikte in 2020 een akkoord over de ontwikkeling en realisatie van een volautomatische klapkratten-uitvouwmachine inclusief Europallets-depalletiseerder en geautomatiseerde rollenbaan voor het transportproces van de klant zijn klapkratten.

Reintjes Systems is gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van mechatronische assemblage-, bewerkings-, en verwerkingsmachines, primair in de voedsel- en metaalbewerkingsindustrie.
Het bedrijf biedt diverse gestandaardiseerde oplossingen als modulair opzetbare automatische kratten uitvouwmachines en intralogistieke transportsystemen.
Daarnaast ontwikkelt en realiseert Reintjes Systems klantspecifieke maatwerkoplossingen.

In 2020 bereikte Reintjes Systems met een van zijn klanten een akkoord over een volautomatische kratten-uitvouwmachine mét een Europallets-depalletiseerder en automatische rollenbaan. Door de aanschaf van de machine en aanverwante maatwerkmodules automatiseert de klant zijn interne logistieke proces. Hierdoor kan het bedrijf zijn voedsel met een hoger tempo verwerken. Een hogere verwerkingssnelheid zorgt vervolgens dat de klant zijn voedsel verser kan aanbieden.

Afgelopen periode plaatste Reintjes Systems de machine met succes bij de klant. De machine wordt in gebruik genomen wanneer het eerste seizoen van het jaar van start gaat.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant