Foto: eigen foto

Geen repetities, wel een pubquiz

De leden van Koninklijke Harmonie Euterpe hebben veel last van de maatregelen. Sinds de lockdown zijn er geen repetities meer en de optredens zijn afgelast of uitgesteld. Toch houdt de vereniging de moed erin. Zo werd op donderdag 28 januari een pubquiz georganiseerd.

Quizmasters waren voorzitter van de muziekcommissie Bart Wolters en president van Euterpe Wim De Schryver. De kennis van de 35 deelnemers werd getoetst met zowel serieuze (muziek)vragen als andere wetenswaardigheden over de 160 jaar oude harmonie.

Aan het eind van de avond bleek dirigent Thom Roosen de meeste punten verzameld te hebben. De prijs van 50 euro, te besteden bij een muziekspeciaalzaak, heeft hij direct ter beschikking gesteld aan het opleidingsorkest No Limit. Aan dit orkest, met voornamelijk jonge muzikanten, nemen ook een aantal andere muziekverenigingen uit de gemeente Venray deel.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten