Afbeelding

Webinar energiebesparing voor inwoners Venray

Algemeen

Volta Limburg en gemeente Venray organiseren op maandag 8 februari, van 19.00 tot 20.00 uur een gratis webinar ‘Plus je huis’ over energiebesparing. Tijdens deze digitale informatieavond worden veel tips voor energiebesparing gedeeld en kunnen deelnemers vragen stellen aan adviseurs van Volta Limburg. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.voltalimburg.nl/plusjehuisvenray.

Het webinar wordt gehouden omdat fysieke infobijeenkomsten vanwege corona niet mogelijk zijn. De actie maakt deel uit van de campagne Venray Bespaart 2020/2021. In het kader van deze campagne organiseerde de gemeente afgelopen zomer een aantal actiezaterdagen in Praxis en Gamma. Woningeigenaren konden toen voor 90 euro aan energiebesparende producten krijgen. Ook konden geïnteresseerden zich inschrijven voor warmtescans die in deze maanden plaatsvinden.

Duurzaamheidsvoucher
Woningeigenaren kunnen zich ook nog steeds aanmelden voor duurzaamheidsvouchers. Hiermee kunnen ze een advies energiebesparing op maat krijgen aan huis. Het grootste deel van de kosten van het advies betaalt de gemeente. Aanmelden voor een voucher kan op: www.venray.nl/voucher-voor-duurzaamheidsadvies

Informatie ‘Venray Bespaart’
Kijk voor meer actuele informatie op www.venray.nl/venraybespaart. Of mail met geert.geujen@venray.nl.

Uit de krant