<p>Hart onder de riem voor de politie.&nbsp;</p>

Hart onder de riem voor de politie. 

(Foto: Politie Venray-Gennep)

Hart onder de riem voor politie: samen sterk

In meerdere steden waren maandagavond, op de derde dag dat vanwege de bestrijding van het coronavirus de avondklok geldt, mensen aan het rellen. 

Honderden relschoppers raakten slaags met de politie in onder meer Rotterdam-Zuid, Amsterdam, Den Bosch en Haarlem.

Maar gelukkig zijn er ook heel veel mensen die ons politiewerk waarderen, meldt de politie van de basiseenheid Venray-Gennep op haar Facebookpagina. ‘Vandaag meldden zich mensen op het politiebureau, soms met tranen in de ogen, om wat lekkers of een bloemetje af te geven en ons op deze manier een hart onder de riem te steken. Hartstikke bedankt voor deze lieve steunbetuigingen. Dit doet ons blauwe hart goed! Ook komen er mensen naar het politiebureau om informatie te delen. Top! Blijf dat doen. Zo kunnen de relschoppers aangepakt worden. Samen sterk tegen deze relschoppers’. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten