Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Stef Classens tijdens de opnames van Hart voor Venray.&nbsp;</p>

Stef Classens tijdens de opnames van Hart voor Venray. 

(Foto: Rikus ten Brücke)

Stef Classens maakt lied over avondklokrellen

Singer-songwriter en muziekdocent Stef Classens uit Veulen, in 2020 finalist van het tv-programma The Voice of Holland, plaatste op Facebook een zelfgeschreven liedje over de avondklokrellen in verschillende plaatsen in Nederland. 

“Het liedje schreef ik terwijl ik eigenlijk bezig was met een ander liedje”, zegt Classens. “Steeds bleven die beelden van de rellen maar door mijn hoofd spoken, dus ik moest het even van me af schrijven. Beschrijven hoe ik die rellen beleef en vooral dat ik het niet begrijp. Ook ik vind het vreselijk dat ik mijn werk als artiest niet meer kan doen sinds maart vorig jaar, maar niemand wordt geholpen door rellen. Ik besloot om het snel op te nemen en te filmen, ik heb het echt even van me af geschreven. Zoals mijn beschrijving ook zei; vind wat je er van vindt. Dit is gewoon hoe ik het voel en daar mag je van vinden wat je wil, maar ik wilde het even kwijt. Nooit gedacht dat er zoveel positieve reacties op zouden komen. Ik wist wel dat ik niet de enige zou zijn die er zo over dacht, maar dat dit kleine stukje muziek zo kon raken, dat is het mooiste compliment wat je kan krijgen als songwriter en artiest. Laten we hopen dat muziek ons weer verbindt.”

Het liedje werd binnen een dag al meer dan 38.000 keer bekeken.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten