Foto: Rob Beckers

Venray in de sneeuw

Ook de gemeente Venray ontwaakte zondagmorgen met een laag sneeuw, wat voor velen aanleiding was om sneeuwpoppen te maken, sneeuwballen te gooien en/of eropuit te trekken en te genieten van het winterse landschap.

Met name in het zuiden van Limburg kwam vannacht een flink pak neer. In sommige delen van de provincie ligt 5 tot 10 centimeter sneeuw.  De Veiligheidsregio’s in de provincie waarschuwen voor gladheid. Weggebruikers wordt tevens gevraagd voorzichtig te zijn in het verkeer. 

Onze fotograaf Rob Beckers maakte een rondje door Venray e.o. om de winterse taferelen vast te leggen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten