Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Mike Teunissen krijgt tijdens een eerder trainingskamp een duwtje in de rug van Tom Dumoulin.</p>

Mike Teunissen krijgt tijdens een eerder trainingskamp een duwtje in de rug van Tom Dumoulin.

(Foto: Jumbo-Visma)

Teunissen rijdt klassiekers en Tour

Mike Teunissen rijdt dit wielerseizoen onder meer de Tour de France. Dat vertelt de wielrenner uit Ysselsteyn op zijn officiële website. Met zijn ploeg Team Jumbo-Visma verblijft Teunissen momenteel in Spanje voor een trainingskamp. De eerste wedstrijd van het seizoen is voor Teunissen normaal gesproken de Ronde van Valencia van 3 tot en met 7 februari.

Daarna volgt een hoogtestage en Omloop het Nieuwsblad. Verder rijdt Teunissen onder meer Strade Bianche (6 maart), Tirreno Adriatico (10-16 maart), Milaan-San Remo (20 maart), Ronde van Vlaanderen (31 maart), Parijs-Roubaix (11 april), Criterium du Dauphiné (30 mei-6 juni) en de Tour de France (26 juni-18 juli). Teunissen is blij met zijn programma: “Het is wel mooi dat het gewoon het programma is geworden zoals ik dat zelf ook graag zou uittekenen en dat in de beste ploeg van het peloton. Het laat toch zien dat ik iets goed doe de laatste jaren”, vertelt hij op www.miketeunissen.nl.

In de Ronde van Frankrijk wordt de ploeg van Team Jumbo-Visma gecompleteerd door Primož Roglic, Tom Dumoulin, Steven Kruijswijk, Wout van Aert, Robert Gesink, Sepp Kuss en Tony Martin.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten