Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Friedel Berger is de vader van Jacqueline Teeuwen.</p>

Friedel Berger is de vader van Jacqueline Teeuwen.

(Foto: eigen foto)

Intensieve zoektocht naar halfzus

Jacqueline Theeuwen uit Blitterswijck is al ruim tien jaar op zoek naar haar halfzus. De zoektocht begon toen Theeuwen via een advertentie in nieuwsblad Peel en Maas achterhaalde dat ze een halfzus heeft. “Dat was voor mij toen een complete verrassing”, vertelt Theeuwen.

Friedel Berger (foto) uit Duitsland is de biologische vader van Theeuwen en dus de vader van haar halfzus. “Hij heeft rond 1967/1970 een kortstondige relatie gehad met een vrouw uit Venray. Hun ontmoetingen vonden plaats bij Dancing Prinsenhof. De vrouw raakte zwanger en Friedel heeft daarna alle contact verbroken. Ik heb geen naam van de vrouw en dus ook niet van mijn halfzus. Ze zou in 1970 geboren zijn”, vertelt Theeuwen. “De kans is groot dat haar moeder of misschien mijn halfzus in Venray woont.”

Volgens Theeuwen zou haar halfzus haar vader één keer ontmoet hebben. “Ze moet toen een jaar of vijftien zijn geweest. De ontmoeting heeft bij de grens plaatsgevonden. Televisieprogramma’s als Spoorloos kunnen niet helpen, want ik heb geen naam.”

Een oproep van Theeuwen werd op Facebook al duizenden keren gedeeld zonder resultaat. Mensen die iets in het verhaal herkennen kunnen contact opnemen met Jacqueline Theeuwen via jacqueline@mooiathome.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten