Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Ruud Jenneskens heeft zijn contract met SV Ysselsteyn op nieuw verlengd.&nbsp;</p>

Ruud Jenneskens heeft zijn contract met SV Ysselsteyn op nieuw verlengd. 

(Foto: Jolijn van Goch)

Ruud Jenneskens blijft Ysselsteyn trouw

Ruud Jenneskens uit Venray blijft ook het volgend seizoen 2021-2022 trainer van Ysselsteyn.

De 39-jarige Ruud Jenneskens is aan zijn achtste seizoen bezig als hoofdtrainer van de selectie. ‘Een uitzonderlijk lange succesvolle samenwerking, waarbij we als vereniging nog mooie sportieve uitdagingen met deze jonge selectie zien. We hebben dan ook het vertrouwen dat zij zich met veel passie en plezier nog verder kunnen ontwikkelen. Ruud zal hierbij geassisteerd worden door de assistenten Martin Smits en Dirk van de Ven’, meldt Bart Marcellis, voorzitter van de afdeling voetbal van SV Ysselsteyn.

Ook Peter Groenen, hoofd jeugdopleidingen, heeft zijn contract verlengd. Hij blijft het volgende seizoen 2021-2022 verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch beleid van de jeugdafdeling. Afgesproken is dat hij tevens de wedstrijdcoaching van het team JO19 voor zijn rekening zal nemen. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten