Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Het station in Oostrum.&nbsp;</p>

Het station in Oostrum. 

(Archieffoto )

Aangepaste dienstregeling Arriva Limburg door verlengde lockdown

Nu duidelijk is dat de lockdown in Nederland verlengd wordt, past Arriva zijn dienstregeling daarop aan. 

De maatwerkdienstregeling van Arriva in Limburg wordt daarmee doorgezet tot zeker 7 februari. Deze maatwerkdienstregeling komt het meest overeen met de vakantiedienstregeling. De scholierenlijnen zullen nog niet rijden. De buurtbussen, die sinds medio maart 2020 niet reden, starten wel weer op per 18 januari. Op de Maaslijn geldt ook dat tot minimaal 7 februari volgens een vakantiedienstregeling wordt gereden. Per half december werd bekend dat, in relatie tot de lockdown, er een aangepaste dienstregeling van kracht is voor Arriva in Limburg. Die aanpassingen zullen ook de komende periode gelden. Dit houdt verband met de gewijzigde reizigersaantallen.

Alle Arriva- treinlijnen in Limburg – behalve de Maaslijn – kennen geen vakantiedienstregeling. Die lijnen zullen dus ook met de verlenging van de lockdown gewoon doorrijden, weliswaar met kortere treinen. De Maaslijn kent wel een vakantiedienstregeling. Die zal worden doorgezet tot minimaal 7 februari. De OV-Servicepunten van Arriva in Limburg hebben tot nader order gewijzigde openingstijden. Ze zijn dagelijks geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. De maatwerkdienstregeling die voor de bussen in Limburg geldt komt overeen met een vakantiedienstregeling. Die dienstregeling zal tot minimaal 7 februari verder worden doorgezet. Ook de scholierenlijnen worden niet eerder dan die datum weer opgestart. Wel zullen de buurtbuslijnen weer gaan rijden.

Voor meer informatie kijk op de website van Arriva: www.arriva.nl/consumenten.htm.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten